duminică, 2 martie 2008

Sweet November



Sweet November

Regia
Pat O'Connor
In rolurile principale Keanu Reeves, Charlize Theron

Un film romantic si destul de trist in esenta lui, cu unii dintre actorii mei favoriti din noua generatie: Charlize Theron si Keanu Reeves.

Ea este o femeie destul de ciudata, chiar nebuna prin actiunile sale. El este un om de afaceri din domeniul publicitatii, dedicat in intregime muncii si complet nepasator fata de oamenii care ii trec prin viata. Intalnindu-se la un proba de reexaminare pentru permisul de conducere, ea este data afara din sala din cauza lui.

Isi concentreaza atunci atentia asupra unui lucru pe care il face luna de luna: sa ii imbunatateasca lui modul de a intelege viata, munca nefiind un scop principal, ci decat un mijloc de a-si atinge scopurile. De aceea, vrea sa locuiasca cu el o luna (November) si sa traiasca dupa regulile ei. Din pacate pentru ea, acestea sunt incalcate si el devine prea important. Iar faptul ca viata ei ascunde un secret, nu face decat sa ii schimbe si lui sensul existentei.

Nu e prima oara cand il vad, dar este un film impresionant in final, care poate face sa planga pe orice om sensibil la o poveste de viata tulburatoare.

Nota 8/10
Jovi

Un comentariu:

Anonim spunea...

Filmul este intr-adevar superb :)