luni, 3 martie 2008

Filmele lunii martie

Dragostea in vremea holerei
Data aparitiei: 7 Martie 2008
Regia: Mike Newell
In rolurile principale: Javier Bardem, Giovanna Mezzogiorno
La inceputul secolului XX, Florentino se indragosteste de frumoasa scolarita Fermina si cei doi planuiesc sa se casatoreasca. Destinul este insa impotriva iubirii lor, iar despartirea de Fermina il impinge pe Florentino la o viata plina de aventuri amoroase. Statutul de Don Juan dobandit este insa numai o alternativa de vindecare a suferintei cauzate de pierderea iubirii adevarate. Daca Florentino si Fermina vor reusi sa se regaseasca si sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti ramane de vazut.

Vanatorii de zmeie
Data aparitiei: 7 Martie 2008
Regia: Marc Forster
In rolurile principale: Khalid Abdalla
Filmul, inspirat din romanul scriitorului american de origine afgana Khaled Hosseini, prezinta viata lui Amir, un baiat din elita societatii din Afganistan. Acesta se simte vinovat ca si-a tradat prietenul, care este fiu de servitor in casa tatalui sau. Viata protagonistului se desfasoara pe fundalul istoriei recente a Afganistanului, cuprinzand momente precum caderea monarhiei, invazia sovietica, exodul populatiei spre Pakistan si Statele Unite sau durul regim taliban.
Orfelinatul
Data aparitiei: 14 martie 2008
Regia: Juan Antonio Bayona
In rolurile principale: Belen Rueda, Fernando Cayo
Laura are parte de cea mai fericita zi din viata ei cand reuseste sa cumpere si sa redeschida orfelinatul in care a crescut. Laura descopera ca locul are un efect pozitiv asupra fiului ei: imaginatia lui este tot mai dezvoltata. Dar curand femeia isi da seama ca jocurile pe care le joaca cu prietenul lui invizibil sunt dovada unei prezente malefice. Cand intamplarile din orfelinat ameninta siguranta familiei, Laura cheama o echipa de parapsihologi pentru a descoperi sursa acestora.
10.000 i.Chr
Data aparitiei: 14 martie 2008
Regia: Roland Emmerich
In rolurile principale: Camilla Belle
10.000 a.C. Un tanar de 21 de ani si tribul sau lupta pentru supravietuire vanand mamuti. Cand vanatorii clanului sau si printesa de care este indragostit sunt luati prizonieri, el alearga in ajutorul lor, intr-o aventura care va asigura nu numai viitorul tribului, ci si pe cel al civilizatiei... Roland Emmerich face pe arheologul scotand la iveala triburile nomade de acum 12.000 de ani. 10.000 B.C., produs de Columbia Pictures, este unul dintre cele mai asteptate blockbuster-e ale anului 2008.
Cronicile Spiderwick
Data aparitiei: 21 martie 2008
Regia: Mark S. Waters
In rolurile principale: Nick Nolte
Jared si Simon, frati gemeni, insotiti de sora lor Mallory si mama lor, habar nu au ca in conacul unchiului lor, in care tocmai s-au mutat, se intampla tot felul de lucruri ciudate. Copiii ajung curand sa-si dea seama ca au acces intr-o lume alternativa, plina de zane si creaturi magice. Dar acestea vor ceva din casa copiilor si unele sunt dispuse sa faca orice pentru a pune mana (sau gheara) pe pretiosul obiect.
The Rocker
Data aparitiei: 21 Martie 2008
Regia: Peter Cattaneo
In rolurile principale: Rainn Wilson, Josh Gad, Christina Applegate
Robert "Fish" Fishman este un baterist pasionat care face parte dintr-o trupa de rock a anilor '80, insa la un moment dat colegii sai il dau afara din formatie. Dupa douazeci de ani de la aceasta dezamagire, lui Fish i se ofera o noua sansa: sa cante in trupa de rock a nepotului sau, care este inca elev la liceu. Dupa mai multe ezitari, acesta decide sa devina membru al tinerei formatii si sa isi recapete titlul de zeu al rockului, pe care l-a detinut in urma cu multi ani. Noua experienta va schimba atat viata lui Fish, cat si pe cea a tinerilor muzicieni.
Jaful de pe Baker Street
Data aparitiei: 28 Martie 2008
Regia: Roger Donaldson
In rolurile principale: Jason Statham, Saffron Burrows
Terry este un vanzator de masini cu un trecut dubios, care a evitat intotdeauna loviturile mari. Atunci cand se intalneste cu Martine, o cunostinta veche, pune la cale spargerea bancii din Baker Street. Insa in seifurile pline de bani si bijuterii se mai afla si informatii pretioase, care vizeaza coruptia si scandalurile lumii criminale din Londra. Familia regala nu va scapa nici ea din acest scandal.
Sursa: hmultiplex.ro

Niciun comentariu: