duminică, 30 martie 2008

40 Days and 40 Nights




40 Days and 40 Nights
In rolurile principale Josh Hartnett

Un film simplu, o comedie romantica cu adolescenti, tipic americana, cu situatii neprevazute, incheiate printr-un happy-end la fel de similar productiilor de acest gen. Filmele incadrate in aceasta categorie au inceput sa nu mai produca nimic nou. Oare vor mai incerca mult timp sa mai produca subiecte, desi toate par ca sunt deja explorate? Parerea mea ca da.

Despre ce este vorba: Matt Sullivan (Josh Hartnett) o are tot timpul in minte pe fosta prietena. Iar faptul ca se refugiaza in sex nu face decat sa ii accentueze durerea. In acel moment, face un legamant greu de tinut pentru un tanar aflat in situatia sa: timp de 40 de zile, trebuie sa reziste fara sex, fara saruturi, fara (auto)satisfactie etc. Totul merge bine pana in momentul cand intalneste o fata care ii suceste mintile si pare iubirea vietii lui

In pararel, prietenii lui sunt stupefiati de noua lui hotarare si deschid un site de pariuri pentru ziua in care Matt va calca stramb si sunt porniti sa il determine sa nu isi tina legamantul. Vor reusi?

Filmul este amuzant si relaxant, am ras de multe ori, chiar daca originalitatea scenariului nu este de invidiat, iar genul se incadreaza in filmele siropoase si fara sa aiba vreo pretentie vreodata la premii.

Nota 7/10
Jovi

Niciun comentariu: