sâmbătă, 5 aprilie 2008

Lost and Delirious




Lost and Delirious

Regia
Lea Pool

In rolurile principale Piper Perabo, Graham Greene

O poveste destul de trista si oarecum neobisnuita in tiparul societatii anilor 2000. Un film care trateaza sentimente umane ca dragostea si deznadestea pierderii ei, dintr-o perspectiva atipica, respectiv cea homo-sexuala...

Intr-un internat pentru fete, apare o fata noua, Mary (Mischa Barton), si aceasta este repartizata intr-o camera cu doua razvratite, Paulie (Piper Perabo) si Tory (Jessica Pare). Revolta lor nu tine neaparat de compotamentul fata de ceilalti, cat de relatia dintre ele. Paulie dezvolta o apropiere pasionala si implicit o dragoste puternica si care nu tine cont de cei din jur, astfel incat intreaba sa lume se sprijin pe iubirea primita in schimb de la Tory.

Iar cand aceasta din urma vrea sa renunte la legatur primejdioasa, Paulie face totul sa recastige dragostea. Chiar daca stie, in unele momente, ca nu are nici o sansa.

Un film despre iubiri interzise. Desi o perspectiva inedita asupra dragostei, ne invata ca trebuie sa luptam pentru ceea ce iubim, trebuie sa aducem ceea ce e mai bun in noi pentru a fi fericiti.

Nota 7/10
Jovi


Niciun comentariu: