miercuri, 2 aprilie 2008

Filmele lunii aprilie


Orfelinatul
4 Aprilie 2008
(El Orfanato)

Laura se muta inapoi in orasul natal si deschide un orfelinat pentru copiii handicapati. La scurt timp, ea observa ca imaginatia fiului sau devine tot mai bogata, insa prietenul invizibil al copilului devine o prezenta malefica pentru Laura.


Horton
11 Aprilie 2008
(Horton Hears a Who)

Horton este un elefant care, intr-o buna zi, aude un strigat de ajutor venind dintr-un fir de praf. Desi nu vede pe nimeni, Horton este convins ca exista viata pe firul de praf si decide sa ii ajute pe micutii care se afla in pericol...

Supravietuitorul
11 Aprilie 2008
(Supravietuitorul)

Dupa razboi, Comisarul Moldovan(Sergiu Nicolaescu / Petr Falc) a facut ani grei de puscarie politica. Distractia comandantului inchisorii, un colonel sovietic, era sa il oblige sa joace ruleta ruseasca.

Aurul nebunilor
11 Aprilie 2008
(Fool's Gold)

Kate Hudson si Matthew McConaughey interpreteaza un cuplu de tineri casatoriti care au pornit in cautarea unei comori. Dupa opt ani in care nu au gasit bogatiile visate, cei doi realizeaza ca nu se mai iubesc si hotarasc sa divorteze.


Stapanii strazilor
18 Aprilie 2008
(Street Kings)

Tom Ludlow (Keanu Reeves) este un politist veteran din Los Angeles care sufera dupa decesul sotiei sale. Atunci cand anumite dovezi il incrimineaza in cazul mortii unui coleg ofiter, acesta incepe sa se revolte impotriva intregului sistem...

Negura
18 Aprilie 2008
(The Mist)

Bazat pe o poveste de groaza scrisa de Stephen King, filmul ii prezinta pe locuitorii unui orasel din Maine, care, in urma unei furtuni violente, devin tintele unor creaturi oribile, iar orasul este impanzit de o ceata foarte densa.

Nu da inapoi
18 Aprilie 2008
(Never back down)

Jake Tyler (Sean Faris) s-a mutat de curand in Orlando (Florida) cu familia lui. Starul echipei de fotbal a liceului din orasul natal este acum doar un “outsider” cu o reputatie de scandalagiu.


Desigur...poate ca...
25 Aprilie 2008
(Definitely, Maybe)

Will Hayes este in pragul divortului cand fiica sa de zece ani, Maya, incepe sa se intrebe in legatura cu trecutul lui amoros. Will, care s-a mutat in New York cu mult timp in urma pentru a evolua in cariera politica, ii ofera Mayei o versiune romantata a propriului trecut.

Niciun comentariu: