duminică, 13 aprilie 2008

The Last Mimzy




The Last Mimzy
In rolurile principale Joely Richardson, Chris O'Neil, Rhiannon Leigh Wryn

Un nou film gen fantasy, care lasa insa de dorit la capitolul imaginatie. Desi subiectul in sine pare promitator, totusi scenariul nu se dezvolta suficient pentru a capata substanta.

Actiunea se petrecere in jurul unei cutii misterioase, avand cateva jucarii si pietre inauntru, precum si un iepuras de jucarie, numit Mimzy. Aceasta este descoperita pe o plaja de doi copii, Emma (4 ani) si Noah (10 ani), iar ea se ataseaza puternic de noua jucarie.

Totusi totul nu este de cat o aparenta. Minzy este de fapt un iepuras tehnologic, trimis din viitor pentru a capta ceva din puritatea Pamantului vechi, pentru a-l salva pe cel nou. Si, in cele din urma, acest lucru pur se va dovedi a fi lacrimile Emmei.

Copiii dezvolta abilitati supranaturale si inteligenta superioara, avand in vedere varsta lor, astfel inca intra in atentia parintilor, profesorilor, si, dupa o pana de curent masiva in orasul Seattle, in atentia FBI-ului.

Un film de familie, cu unele elemente fantastice. Cam simplut, o prestatie actoricesca nu foarte buna.Ma asteptam la un pic de suspans si de neprevazut; a cam lipsit.

Nota 6/10
Jovi

Niciun comentariu: