joi, 24 ianuarie 2008

License to Wed






License to Wed (2007)
In rolurile principale Mandy Moore, Robin Williams

Inca un film dezamagitor vreau sa va prezint. Am dorit sa il urmaresc doar pentru ca Robin Williams joaca in acest film, iar el interpreteaza la fel de bine atat roluri comice, cat si pe cele dramatice. Insa Reverendul Frank, un preot cam "diabolic", nu ofera atat de multa substanta unui comic innascut.

Din pacate, filmul este plictisitor in prima jumatate sau cel putin asa mi se pare mie...am rezistat cu stoicism si a doua parte a fost mai atractiva, insa nu indeajuns.

"License to Wed" urmareste povestea unui cuplu, Ben Murphy si Sadie Jones. Sadie si-a dorit mereu sa se marite in stil traditional, in biserica familiei, iar nunta sa fie in curtea casei parintesti. Problema e ca Reverendul Frank nu vrea sa-i cunune pe cei doi decat dupa acestia trec cu brio de cursul sau matrimonial. Filmul se transforma apoi intr-un alt "Anger management", dar fara a avea amuzamentul acestuia si prezenta lui Adam Sandler si a unui actor mucalit de talia lui Jack Nicholson.

Mai amuzant era tanarul elev in ale preotiei al lui Robin Williams, un copil de aproximativ 10 ani, care il seconda in tot ce face...Poate cu timpul comicariile unor actori, ca Robin sau Jim Carrey sau Seinfeld palesc si ar trebui sa schimbe repertoriul...

Daca veti rezista la acest film pana la sfarsit sau veti rade in hohote tot timpul, veti fi eroii mei...o nota proasta, de urmarit cand vreti sa adormiti (ca mine aseara)...
Nota 6.5/10
Jovi

Niciun comentariu: