joi, 24 ianuarie 2008

Battlefield: Earth









Battlefield: Earth
Regia Roger Christian

Cu: John Travolta, Barry Pepper, Forest Whitaker

La prima vedere, un film SF care se bucura de un actor cunoscut si care a facut si roluri memorabile: John Travolta. Din pacate, scenariul lasa de dorit, copiaza anumite pasaje din "Razboiul stelelor" sau din "Planeta maimutelor", film vazut doar cu cateva zile in urma.

Actiunea se petrece in viitor (aproximativ anul 3000), cand Pamantul este colonizat de o rasa de extrateresti numiti Psychlos, foarte asemanatori cu oamenii ca infatisare, in viziunea regizorului, dar total diferiti ca modalitate de viata, veniti ca sa extraga din subsolul planetei toate mineralele folosibile, aurul fiind preferat.

Putini oameni au supravietuit, deoarece atmosfera Pamantului s-a deteriorat sau au fost haituiti pentru a fi folositi ca sclavi in mina. Cei care sunt "liberi" traiesc in conditii demne de epoca de piatra.

Normal ca unul dintre ei-Jonnie (jucat de BARRY PEPPER), e mai rasarit si va invinge fortele raului cu o arma nucleara americana...si happy-end...tipic american?!?

Nici macar John Travolta, care este seful gardienilor extraterestri, nu reuseste sa imbunatatesca impresia asupra acestui film...plictisitor, lung, usor de anticipat...

Nu vi-l recomand...incerc sa il uit.
Nota: 2/10
Jovi

Niciun comentariu: