joi, 24 ianuarie 2008

The Heartbreak Kid




The Heartbreak Kid

In rolurile principale Ben Stiller, Jerry Stiller, Michelle Monaghan

In sfarsit, un film agreabil, o comedie excentrica si romantica in acelasi timp, ca majoritatea filmelor in care joaca Ben Stiller. Desi multi il trimit deja pe fagasul lui Jim Carrey sau Mr. Bean, care nu mai aduc, se pare, nimic nou in comedie (sau poate ma insel), Ben e un comedian autentic si scenariul acestui film il favorizeaza.

Este un film care trebuie recomandat persoanelor care se iau dupa prima impresie si judeca
oamenii din jurul lor pripit, fara a le cunoaste adevarata fire si personalitate.

Dupa ani de burlacie si supus presiunilor prietenilor si mai ales ale tatalui sau (jucat chiar de tatal lui Ben Stiller-Jerry), Eddie o intalneste pe apetisanta blonda Lila (Malin Akerman). Urmeaza o "saptamana oarba" (cum a spus o prietena de-a mea) si o cere in casatorie fara a cunoaste nimic despre ea, nici macar daca are un job, totul din disperarea momentului.

Actiunea principala se desfasoara in luna de miere, cand cei doi incep sa se cunoasca, sa se certe si, in a treia zi a lunii de miere, el crede ca a gasit dragostea adevarata. Nu este insa vorba despre proaspata sa sotie. Si normal filmul se termina cu acelasi happy-end al comediilor romantice, fapt pe care il va constata cei care il vor urmari. Filmul este relaxant, poate fi urmarit intr-o dupa-amiaza cu prietenii...nu are pretentii de premii normal, desi Jay Leno l-a catalogat cea mai buna comedie a anului.

Nota: 8/10.
Jovi

Niciun comentariu: