joi, 24 ianuarie 2008

Because I Said So




Because I Said So

Regia
Michael Lehmann
In rolurile principale
Mandy Moore, Diane Keaton, Gabriel Macht

O comedie romantica foarte agreabila, despre o fiica-Milly, interpretata foarte bine de Mandy Moore, pentru care mama ei-Daphne isi doreste cu disperare sa o vada casatorita, intrucat celelalte doua fiice sunt fiecare la casa ei. Este povestea clasica a parintelui grijuliu, care vrea sa ii ofere copilului tot ceea ce e mai bun, desi nu intotdeauna ceea ce acesta isi doreste.

Daphne fiind divortata si razbind singura cu cele trei fiice, incearca sa ii gaseasca lui Milly, prin intermediul Internetului, barbatul perfect, dar din punctul ei de vedere. Astfel, dupa incercari repetate, ii gaseste un arhitect singuratic si simpatic, care nu avea timp decat de cariera si prea putin pentru gasirea "jumatatii" si care parea cel mai bun. Numai ca la intalnirea dintre mama si posibilul viitor ginere apare si un tanar cantaret din formatia localului care, de asemenea, devine pretendent la Milly.

Aceasta trece din greseala in greseala, intalnindu-se pe ascuns cu amandoi, fara a se hotari care e mai bun si fara sa stie ca mama ei a fost in spatele povestii, iar in clipa cand afla, va trebui sa se hotarasca si sa aleaga pe cel mai bun, si anume pe acela care a fost ranit cel mai mult la dezvaluirea povestii.

Mi-a placut mult atat interpretarea lui Mandy Moore, integrandu-se perfect in rolul sau si in asemanarea cu mama ei din film, Diane Keaton (care e un pic isterica si exagereaza-oare deliberat?-lucrurile), dar si ca aspect fizic, fiind una dintre noi actrite de la Hollywood care promite. Sa speram ca rolurile ei vor capata profunzime si va fi in stare de aceasta.

Nota 8/10
Jovi

Niciun comentariu: