joi, 6 noiembrie 2008

Zombie Strippers




Dansatoarele Zombi (2008)

Zombie Strippers


Regia

Jay Lee

In rolurile principale Robert Englund, Jenna Jameson

Uite ca aparu si cel mai prost film vazut vreodata (sau cel putin de cand comentez pe acest blog). Atat de prost incat nu am avut rabdarea sa il urmaresc pana la sfarsit, renuntand dupa aproximativ de 40 de minute.

Jenna Jameson este cunoscuta de majoritatea barbatilor pentru prestatia ei din filmele XXX. Blonda apetisanta, cu sani siliconati, dar frumosi, cu multiple calitati (hihi), auzisem despre ea ca a renuntat la filme de acest gen, varsta si celulita corespunzatoare spunandu-si cuvantul, devenind producatoare de filme de acelasi gen. Cand am vazut-o insa pe afisul acestui film, am zis sa ii dau o sansa, sa vad cum poate face un rol obisnuit. Cam asta a fost singura motivatie.

Despre ce e vorba, pe scurt, pentru ca mai multe cuvinte nu merita: un virus care transforma oamenii in zombie este eliberat din greseala de catre Guvern. Acest virus nu are ce face si ajunge, prin intermediul unui soldat de paza, intr-un bar underground de striptease si acolo isi face de cap printre fetele care danseaza. Si care au mai mult succes (ciudat, nu?) ca dansatoare zombie, cu sangele siroind pe ele si cu sanii si alte parti ale corpului goale.

Film de un amatorism extraordinar de slab. Nu are logica, haz, provoaca groaza, dar de slaba factura, neputand fi incadrat in nici un gen. Decat in acela al filmelor care nu merita vazute. Dau 1 punct pentru acest "film", dar si acela cu regret si doar pentru sanii (inca) frumosi ai Jennei Jameson.

Nota 1/10
Jovi

Niciun comentariu: