luni, 30 iunie 2008

The Astronaut's Wife




The Astronaut's Wife

Regia
Rand Ravich
In rolurile principale Johnny Depp, Charlize Theron

Pana si actrita mea favorita joaca (sau a jucat acum aproape 10 ani) in filme slabe. Un film considerat in categoria SF, dar care este mai mult unul de suspans-thriller si care, in ciuda unor momente bune, nu m-a impresionat deloc. Chiar ma gandeam daca as fi vizionat un astfel de film daca lipseau cei doi actori principali, Charlize Theron si Johnny Depp (un actor foarte bun, intr-un rol total negativ aici, total antipatic).

Atat de dezamagit am fost de acest film, incat nici nu prea imi doresc sa prezint subiectul. Ma rezum la cateva propozitii. Spencer este astronautul plecat in spatiu intr-o misiune simpla, iar Jillian este sotia educatoare, ramasa acasa si asteptandu-si sotul iubit. Numai ca un incident misterios are loc pe nava, pe care majoritatea expertilor il considera trecator, cu exceptia lui Jillian si a unui expert de la NASA.

Spencer aproape o violeaza pe Jillian, iar gemenii pe care ii are in pantece par a fi doar urmasii unui extraterestru decat al sotului plecat in misiune. Iar continuarea este plina de suspans si Jillian incearca sa isi dea seama daca a innebunit sau ceea ce i se intampla e adevarat.

Un film slabut, de duzina, desi actorii sunt unii foarte cunoscuti azi. Nici macar Charlize Theron nu face un rol prea bun si nici nu e prea simpatica.....

Nota 5.5/10
Jovi

Niciun comentariu: