sâmbătă, 31 mai 2008

Stuck On You






Lipit de tine (2003)

Stuck On You


Regia

Bobby Farrelly, Peter Farrelly

In rolurile principale Matt Damon, Greg Kinnear

O comedie amuzanta, se vede ca este realizata la inceputul anilor 2000, cand acest gen de filme inca avea succes si subiecte interesante. Cum m-am plictisit de comediile adolescentine sau nu mai sunt amuzat de ele, acest film a venit la timp si mi-a placut suficient de mult, incat sa rad in hohote de cateva ori.

Fratii Tenor sunt cei mai buni prieteni. Destul de deosebiti atat ca infatisare, cat si atitudine si comportament, insa nu se pot desparti niciodata pentru ca sunt siamezi, sunt uniti in zona soldului in lateral si impart acelasi ficat. Lucratori virtuosi la fast-food-ul pe care il patroneaza, ajung intr-o zi in fata unui impas: Walt este pasionat de actorie si considera ca singura sansa a carierei lui este Hollywood.
Asa ca vor pleca la drum si dau peste noroc: Cher ii vede si intrezareste ca fratii siamezi o pot ajuta ca sa scape de un serial. Numai ca Walt chiar are succes, in timp ce Bob isi pierde, din cauza situatiei lor, iubirea vietii lui. Si, in acel moment, decid sa se separe printr-o operatie riscanta.

Un film plin de voie buna si de situatii amuzante, asupra unei situatii rare, grele, neexploatata pana acum pe marele ecran.

Nota 7/10
Jovi

Niciun comentariu: