miercuri, 21 mai 2008

Mini's First Time




Mini's First Time

Regia
Nick Guthe
In rolurile principale Alec Baldwin, Nikki Reed

Nu stiu in ce categorie sa incadrez acest film. Pare o comedie, dar se transforma, daca nu intr-un thriller, macar intr-un film acceptabil de tenta politista. Desi incepe plictisitor si multi dintre spectatori vor abandona pana la jumatate, totusi, din a doua parte a lui, devine interesant si cu un suspans crescand asupra deznodamantului.

Mini (Nikki Reed) este o studenta care nu reuseste sa fie pe aceeasi lungime de unda cu mama ei, care vrea sa arate mai tanara decat este, ca infatisare si comportament. Tatal lui Mini a murit cand aceasta avea doar un an, iar Diane (Carrie-Anne Moss), mama sa, s-a recasatorit cu un om de afaceri prosper, interpretat de Alec Baldwin. Fiind plictisita de viata terna pe care o duce si de conflictele cu mama sa, Mini intra intr-un serviciu de escorta si, la cea de-a doua ei intalnire, da de tatal sau vitreg, cu care incepe o relatie tumultosa, plina de sex si ulterior de dragoste aparenta.

Cei doi vor considera ca se pot dispensa de Diane si pun la cale o internare a acesteia la spitalul de nebuni, administrandu-i pastile in bautura si nascocind tot felul de scenarii ca aceasta sa innebuneasca. Numai ca Diane e prea slaba psihic si se sinucide, cu ajutorul lor. Iar Politie, pe negandite, se afla pe urmele lor.

Cum spuneam, filmul devine palpitant, iar actiunea se dezvolta in sensuri nebanuite de spectatori. Adaugam la aceasta picanteriile actritei principale, poate nu foarte frumoasa, dar in tinute extrem se sexy si provocatoare. Si un detectiv prea bun si prea istet (amintindu-mi de aparenta timiditate a lui Colombo) pentru acest film.

Nota 6.5/10
Jovi

Niciun comentariu: