joi, 1 mai 2008

On the Line




On the Line

Regia
Eric Bross
In rolurile principale James Lance Bass

O excelenta comedie romantica despre gasirea sufletului pereche, pierderea lui temporara si multiplele incercari prin care trece cel care isi doreste dragostea adevarata pentru a o cauta, gasi si apoi implini.

Personajul principal masculin este Kevin (Lance Bass), un tanar care lucreaza in industri publicitatii din Chicago, la o firma importanta. Intr-o zi, in metroul din oras, gaseste ceea ce i se pare sufletul-pereche, pe Abby (Emmanuelle Chriqui). Comunica mult cu ea, isi da seama cat de compatibili sunt, insa, din cauza timiditatii lui, uita sa ii ceara numele si numarul de telefon. Sentimentul ca deja o iubeste si ca ea este fata visurilor lui il coplesesc.

Porneste in cautarea ei, dand un anunt la ziarul cel mai important din Chicago, punand afise prin statiile de metrou, apeland la ajutorul prietenilor. Acestia insa profita de situatia lui si incep sa dea intalniri tuturor fetelor care sunt cuprinse de sentimentalism si doresc sa il intalneasca pe Kevin, ultimul barbat romantic. Si o pierd, fara intentie, tocmai pe ea. Iar el reporneste in cautarea ei si a trenului pierdut.

“In centrul comediei se afla o poveste de dragoste uimitoare. E vorba despre a trai clipa, de a profita de ocazie si a nu o lasa sa-ti scape. Si eu sunt un tip romantic si asta m-a ajutat sa explorez acest aspect. Cred ca in dragoste si in viata trebuie sa-ti urmezi instinctul. Iubirea nu inseamna doar impulsul initial, dar fara acesta, s-ar putea sa nu-ti asculti niciodata inima.”, spune Bross, regizorul filmului.

Nota 8/10
Jovi

Niciun comentariu: