miercuri, 21 mai 2008

Bedazzled




Bedazzled

Regia
Harold Ramis
In rolurile principale Brendan Fraser, Elizabeth Hurley

De multe ori, este nevoie si de comedii mai slabe, cu intorsaturi ciudate, dar amuzante, cu femei aratand fierbinte, filme relaxante si usoare. Cum este cazul si "Pactului cu diavolita", un film cu un scenariu infantil, aratand ca o parodie indepartata a "Pactului cu diavolul" (
http://jovimpresii.blogspot.com/2008/04/devils-advocate.html).

Personajul principal este Elliot Richards (Brendan Fraser), un angajat al unei mari firme de informatica, un baiat cam pampalau, indragostit pana peste cap de o colega de serviciu, Allison (Frances O'Connor), cu care nu indrazneste insa sa vorbeasca. Intr-o seara, la un bar, o zareste si implora divinitatea "Doamne, as da orice fiu cu femeia asta!". Numai ca Dumnezeu nu se infatiseaza, ci Diavolul, sub forma superbei Elizabeth Hurley si ii propune indeplinirea a oricaror sapte dorinte in schimbul sufletului lui.

Pana la urma, el este de acord. Cele sapte dorinte se centreaza toate pe aceleasi coordonate: dorinta lui de a fi impreuna cu Allison. Astfel, va trece prin mai multe noi infatisari: mare traficant de droguri, baschetbalist NBA, romantic incurabil, intelectual galant (insa homosexual), toate stricate de dorinta Diavolului de a-i castiga mai repede sufletul.

Desi este un film slabut, nu l-am privit cu un ochi critic, fiind a doua oara cand il vizionez. Un film amuzant, pentru adolescenti sau pentru zilele cand nu ai ce altceva vedea, merita un plus doar pentru Elizabeth Hurley, nu ca interpretare, ci pentru cat de bine poate arata in acest film. Isi schimba vestimentatia la fiecare cinci minute, din ce in ce mai provocatoare in orice impostaza. Este, in mod sigur, felul in care orice barbat si-ar dori sa arate Diavolul (de altfel, acesta este si motivul pentru care l-am revazut).

Nota 6/10
Jovi

Niciun comentariu: