duminică, 1 martie 2009

Over Her Dead Body



Over Her Dead Body

Regia
Jeff Lowell
In rolurile principale Eva Longoria Parker, Paul Rudd, Lake Bell

Un film usor, care nu iti pune intrebari, la granita dintre o comedie si un film romantic, potrivit pentru week-end, fara prea multe veleitati (sau deloc?) artistice. Desi au fost si scene amuzante, ele au fost prea putine, iar romantismul a avut de suferit, din punctul meu de vedere, tocmai din cauza lipsei de frumusete a interpretei rolului principal.

Eva Longoria Parker-Kate joaca in acest film rolul unei femei care a murit in ziua in care trebuia sa se casatoreasca, strivita de un inger de gheata. Ajunsa in ceruri, este trimisa inapoi pe pamant, sub chip de fantoma, pentru a incheia socotelile ramase si anume sa il lase pe fostul ei logodnic, Henry, sa fie fericit si sa isi continue viata. Acesta a suferit un soc prin moartea ei si, timp de un an de la aceasta, inca este trist si nu vrea sa incerce o alta relatie, in ciuda straduintelor surorii lui. Ea ina scoate o arma din teaca: il trimite la o sedinta de spiritism, la Ashley, pentru a intra in legatura cu spiritului lui Kate, iar acesta sa ii dea dezlegarea spre o viata mai fericita.

Printr-un concurs de imprejurari, Ashley se indragosteste de Henry, cei doi se simt bine impreuna, insa Kate vegheaza ca Henry sa ramana pentru toata viata al ei. Momentele amuzante apar aici, mai cu seama ca Ashley este singura persoana care ii vede fantoma si este amentintata de aceasta. Insa menirea lui Kate era tocmai aceea de a-l vedea fericit pe Henry si nu aceea de a face totul ca el sa stea si sa vegheze la amintirea fostului lor cuplu.

Asemanator cu celebrul film "Ghost", numai ca de data aceasta nu este o drama, ci o comedie romantica, filmul sufera de pe urma unui scenariu previzibil, unor actori destul de neinspirat alesi, desi tema in sine parea atractiva. Nerecomandat, decat in caz de relaxare totala, vecina cu somnul:))

Nota 5/10
Jovi

Niciun comentariu: