sâmbătă, 17 mai 2008

Waist Deep





Dragoste de tata (2006)

Waist Deep


Regia

Vondie Curtis-Hall

In rolurile principale Tyrese Gibson, Meagan Good, Larenz Tate

Cateodata este bine ca sa nu te astepti la multe de la un film. Mai ales daca nu stii despre el mai nimic, cu exceptia faptului ca este un film de actiune petrecut in cartierele cu negri dintr-un oras american. Insa, trecand peste necunoasterea actorilor, a rezultat un film bun de suspans, bazat pe un sentiment foarte profund, care da si titlul filmului in romana: "dragostea de tata".

Tyrese Gibson, care joaca rolul lui O2, este un tata pe cale sa isi indrepte greselile trecutului. In rafuielile bandelor de cartier, pica la mijloc si intra in inchisoare pentru 6 ani. Pe deasupra, fosta lui sotie fuge cu banii castigati ilegal, iar unul dintre capeteniile bandei de traficanti de droguri (supranumit Meat) crede ca el inca ii detine. In momentul cand revine din inchisoare, incearca sa se reabiliteze, fiind liberat conditionat. Numai ca, in timpul unui jaf simplu, fiul la care tine atat de mult este rapit si este pusa conditia sa dea banii inapoi in schimbul lui, bani pe care insa nu ii mai are.

In acest moment, filmul se transforma intr-o cursa de urmarire a celor care i-au rapit fiul si de cautare a celor mai bune solutii pentru a-l salva. Se aliaza cu Coco, o fata care vindea pe strazi diferite produse, si impreuna isi planuiesc actiunile, dar si viitorul, spre sigurul Mexic.

Un film bun de actiune, care a reusit sa mentina suspansul pana in final.

Nota 7.5/10
Jovi

Niciun comentariu: