vineri, 16 mai 2008

Singin' in the Rain




Singin' in the Rain
In rolurile principale Gene Kelly

Exceptional. Nu stiu daca il mai vazusem vreodata in copilaria mea. Nu imi mai aminteam decat cateva melodii si ma bucur ca, de aceasta data, l-am vazut cu un interes crescut si cu mare atentie. Si m-a impresionat.

Don Lockwood (Gene Kelly) si Lina Lamont sunt un cuplu de actori celebru in anii '20 in filmele mute ale acelei perioade. Desi in ochii tabloidelor, sunt un cuplu si in afara scenei, totusi el o dispretuieste, desi ea ar dori mai mult. Din cauza vocii sale pitigaiate, in momentul cand se doreste trecerea la filmul vorbit, atat el, cat si producatorii isi dau seama ca totul va fi un fiasco.

De aceea, cand Don o intalneste din intamplare pe Kathy Seldon (Debbie Reynolds), hotaraste impreuna cu prietenul sau pianist sa o aleaga pe ea ca sa o dubleze pe Lina. In timp, cei doi se indragostesc (iar scena in care Don isi da seama de asta se incheie cu binecunoscutul cantec "Singin' In The Rain").

Un film care debordeaza de optimism si care darama orice film muzical al ultimilor ani. Nu pot compara acest film cu nici un musical al anilor '90 sau 2000. De altfel, chiar daca nu a primit nici un premiu Oscar, este considerat cel mai bun musical facut vreodata la Hollywood.

Nota 9.5/10
Jovi

Cateva melodii din film.
1. Singin' in the Rain



2. Good Morning



3. Fit As A Fiddle-cea mai amuzanta

Niciun comentariu: