marți, 21 aprilie 2009

Salvati copiii!

Auzind de o noua campanie pentru salvarea copiilor bolnavi de inima, m-am gandit sa incerc sa ofer si eu o mana de ajutor, prin intermediul acestui blog.
Gasiti in partea de sus si in cea de jos a blogului, niste bannere care va indeamna sa donati 2 euro pentru Asociatia "Inima Copiilor", care isi propune construirea unei sectii de cardiologie la Bucuresti, pentru copiii bolnavi de inima.
La adresa http://www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php , gasiti mai multe amanunte, cum ar fi:
"Pentru copiii cu probleme cardiace grave exista o singura solutie: interventia chirurgicala - adeseori urgenta si foarte specializata.



In tara noastra se nasc anual peste 900 de copii cu probleme cardiace grave, iar pentru ei exista prea putine centre in care pot fi operati si tratati.
Este nefiresc, complicat si mult prea costisitor sa trimitem toti copiii bolnavi pentru tratament in strainatate. Uneori e imposibil! Uneori e foarte urgent!
In partea de sud a tarii nu exista nici centru de cardiochirurgie pediatrica.
La
spitalul Maria Sklodowska Curie (fost Budimex) exista o aripa de spital nou construita unde urmeaza sa functioneze primul departament de chirurgie cardiaca din Bucuresti dedicat exclusiv copiilor.
Asociatia noastra si spitalul vor utila o sala de operatii si un salon pentru terapie intensiva postoperatorie. Incaperile arata in momentul de fata ca in fotografii dar trebuie sa arate ca un centru medical performant."
Sa dam o mana de ajutor!


Niciun comentariu: