marți, 7 aprilie 2009

College Road Trip



Regia
Roger Kumble

Cu
Martin Lawrence, Raven

E clar ca Martin Lawrence intra intr-un con de umbra datorita unor roluri din ce in ce mai slabe si foarte asemanatoare. College Road Trip nu este decat un film de aceeasi factura, in care el detine rolul principal, o comedie de familie, care se doreste amuzanta, dar reuseste ararerori.

Martin Lawrence este James Porter, un sef de politie dintr-un orasel de langa Chicago, care tine foarte mult la viata de familie si, mai ales, la fiica lui-Rachel. El incearca inca din frageda pruncie sa ii impuna acesteia stilul de viata si viitorul, cu precadere, ii alege facultatea pe care o va urma si anume cea mai apropiata de casa lor. Numai ca, inaintand in varsta si fiind o fata inteligenta, ea vrea sa devina studenta la drept la o universitate renumita din Washington DC.

Cand este acceptata datorita prestatiei ei intr-un proces simulat, trebuie sa il infrunte pe tatal ei si sa plece la interviul care va avea loc acolo. In dorinta de a reusi sa o convinga, Porter decide sa isi conduca fiica cu masina de serviciu spre Washington, intr-o calatorie plina de peripetii si de schimbari de conceptii familiale.

Nu cred ca mi-a starnit vreun hohot de ras sau zambete prelungite, de aceea e greu sa spunem ca acest film este o comedie. Nu este de ajuns ca Martin Lawrence sa fie interpretul principal, dupa cum nici aparitia unui porcusor inteligent (care joaca sah sau rezolva cuburi) nu determina ca un film sa fie amuzant. Slabut.

Nota 4.5/10
Jovi

2 comentarii:

Emmas spunea...

Am ajuns aici, sa zic din curiozitate, si fiindca am vazut filmul in urma cu cateva zile, iti dau perfecta dreptate! Nota este prea indulgenta!

Jovi Filme-cărți.ro spunea...

M-am gandit sa nu ii dau foarte-foarte putin...film slabut, dar linistitor...bun pentru adormit!