sâmbătă, 4 aprilie 2009

Garden Party





Garden Party(2008)
Garden Party

Regia
Jason Freeland

Cu
Tierra Abbott, Christopher Allport

Articol publicat si pe Filmetari.com

Un film despre si cu adolescenti, unii aflati insa in curs de maturizare, alti deja ajunsi la varsta de 30 de ani, cautandu-si inca drumul in viata. Total diferit insa de filme cu astfel de subiect, pentru ca el nu trateaza aventurile si nebuniile acestei varsta, ci este o drama despre cum ei ajung fata in fata cu problemele grave-droguri, cariera, homosexualitate, lesbianism-si cum le supravietuiesc.

Actiunea se petrece in orasul tipic al visului american-Los Angeles, cu al sau Hollywwod si urmareste incercarea de a descoperi paradisul, de catre niste tineri de cele mai diverse facturi-un muzician de talent, un fotomodel, un fotograf, un dansator. Desi personajele par sa nu aiba nimic in comun, filmul fiind construit pe planuri paralele, aparent alambicate, totul se invarte in jurul celei care ii va uni pe toti in cele din urma si anume Sally, si ea fosta fotomodel, ajunsa acum, prin mijloace necurate, dar urmarindu-si interesul, agent imobiliar de succes.

Ea este modelul de feminista, care reuseste in viata, indiferent peste ce obstacole trebuie sa treaca. Adeseori, ea este inconjurata de barbati, din care alege unul care o place indeajuns pentru a-i indeplini orice dorinta, dupa care scapa usor de el. La fel face si Sally, nevoind sa aleaga unul din pretendenti, se ofera sa ii indeplineasca acestuia fanteziile (erotice si nu numai), pentru a o ajuta sa recupereze niste fotografii sexy compromitatoare aparute pe Internet.

Galeria personajelor este foarte ampla si diversa, fiecare dintre ei fiind diferit, simpatic, chiar daca ei ne ofera surprize cu privire la orientarea sexuala, aptitudini sau dependenta de droguri. Insa, toti sunt uniti in dorinta de a-si construi o noua viata in City of Angels. Amestecatura de firi si personalitati a dat probabil si titlul acestui film-Petrecerea din gradina. Este un film interesant, dar este nevoie de un privitor atent, care sa incerce sa inteleaga increngatura de idei si persoane.



Nota 6.5/10
Jovi


Niciun comentariu: