marți, 16 iunie 2009

Nicolas Cage stie totul despre NUMERE FATALE






Castigatorul Premiului Oscar, Nicolas Cage este inca in forma maxima si demonstreaza din plin acest lucru in action-thrillerul NUMERE FATALE, un film care din 19 iunie va avea premiera in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Starplex, Odeon Cineplex (Cluj), Cinema City (Cluj si Iasi), Cityplex, Light Cinema.

Un captivant action-thriller de proportii globale, filmul NUMERE FATALE aduce omenirea fata in fata cu cele mai terifiante previziuni despre viitorul planetei. Acum, John Koestler (Nicolas Cage) este cel care trebuie sa lupte impotriva numerelor fatale.

In 1958, o clasa de elevi stocheaza intr-o capsula a timpului desenele realizate in timpul unei ore de curs. Unul singur era deosebit. Cel realizat de o fetita si care parea a fi o insiruire de cifre fara sens. Cincizeci de ani mai tarziu, capsula este scoasa la lumina, iar ce se afla inauntrul ei va schimba total viata profesorului John Koestler, a fiului sau Caleb si totodata lumea pe care o stim.
John reuseste sa elucideze misterul numerelor, in urma unei descoperiri devastatoare: acestea contineau coordonatele fiecarui dezastru major din trecut si viitor, locatiile si numarul de victime. In cursul evenimentelor, toate indiciile par sa conduca intr-o singura directie: fiul lui John a fost ales sa gaseasca mesajul prevestitor.

Din 19 iunie, action-thriller-ul NUMERE FATALE invadeaza marile ecrane. Incepe numaratoarea inversa si John stie ce urmeaza sa se intample. Tu ce ai face daca ai sti?

Toti cei care raspund la aceasta intrebare pe site-ul oficial al filmului
www.numerefatale.ro intra in cursa pentru castigarea marelui premiu. MediaPro Distribution pune in joc o excursie la Hollywood, cu escala la celebrele studiouri Universal.


2 comentarii:

Anonim spunea...

Am văzut filmul ieri seară, dar nu m-a impresionat foarte tare, sinceră să fiu.Vreau să spun că actorul Nicholas Cage e departe de rolul din Living Las Vegas sau chiar City of Angels. E uj rol slăbuţ. Scenariul e destul de inconsecvent, legătura tată-fiu artificial şi superficial construită. Filmul începe bine, promite mult, fetiţa era chiar interesantă ca personaj, dar apoi...totul cade în clişeul Apocalipsei hollywoodiene. Pietrele acelea negre au fost introduse cam stângaci, nu au un rol bine definit.Cred că ieşea un film mai bun dacă se insista pe capacitatea telepatică a celor doi copii, redată chiar simplist prin câteva zgomote. Copiii receptau prea natural ceva...supranatural.

Jovi Filme-cărți.ro spunea...

Eu tot aman sa il vad, desi este un film nou si acesta aduce vizitatori. Mie imi place Nicolas Cage, dar e foarte posibil sa ai dreptate. Mi-a placut mult in City of Angels sau in Next. Sa vedem...