joi, 18 iunie 2009

Laura Cosoi vorbeste despre sfarsitul lumii si NUMERE FATALE






Astazi, cu incepere de la 17.00, la videochatul apropo.ro,

Laura Cosoi vorbeste despre sfarsitul lumii si NUMERE FATALE


Frumoasa prezentatoare MTV, Laura Cosoi va fi prezenta in premiera astazi la videochatul apropo.ro, cu incepere de la ora 17.00, pentru a vorbi despre sfarsitul lumii, inspirata de cel mai recent action-thriller semnat de Nicolas Cage, NUMERE FATALE.

Cu ocazia lansarii filmului NUMERE FATALE, de vineri, 19 iunie, vedeta MTV, Laura Cosoi le va impartasi fanilor sai care ar fi ultimele lucruri pe care ar dori sa le faca daca ar sti ca vine sfarsitul lumii si va comenta cele mai intresante mesaje postate in cadrul concursului pe site-ul oficial al filmului
www.numerefatale.ro, pentru a castiga o excursie la Hollywood.

In premiera, cu incepere de la ora 17.00, participantii la videochatul de pe apropo.ro vor avea ocazia sa castige la fiecare 10 minute o invitatie dubla la filmul NUMERE FATALE, precum si doua dintre cele mai indragite obiecte personale ale vedetei MTV.

De vineri, 19 iunie, filmul NUMERE FATALE va putea fi vizionat in premiera in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Starplex, Odeon Cineplex (Cluj), Cinema City (Cluj si Iasi), Cityplex, Light Cinema.

Un captivant action-thriller de proportii globale, filmul NUMERE FATALE aduce omenirea fata in fata cu cele mai terifiante previziuni despre viitorul planetei. Acum, John Koestler (Nicolas Cage) este cel care trebuie sa lupte impotriva numerelor fatale.

Nu rata intalnirea cu Laura Cosoi de astazi pentru a afla daca planurile vedetelor sunt diferite de ale tale si a intra in cursa pentru castigarea unei excursii la Hollywood prin intermediul site-ului www.numerefatale.ro.

Un comentariu:

Jovi Filme-cărți.ro spunea...

Am rezolvat...da-mi de stire cand m-ai pus si tu...o zi frumoasa!