duminică, 28 iunie 2009

Anaconda 4: Trail of Blood




Anaconda 4: Trail of Blood(2009)
Anaconda 4: Trail of Blood

Regia
Don E. FauntLeRoy

Cu
Crystal Allen, Calin Stanciu

Imi aduc aminte ca lansarea si apoi vizionarea primului film din seria Anaconda, in anul 1997, a fost urmarita cu interes de catre spectatori, printre care ma aflam si eu. Interpretii principali erau importanti si cunoscuti, Jon Voight, Ice Cube si Jennifer Lopez, actiunea palpitanta, astfel incat filmul de atunci a fost o reusita. Apoi filmele cu acelasi nume care au urmat au fost din ce in ce mai slabe, culminand cu acest Anaconda 4-Trail of Blood.

Actiunea acestei a patra serii se desfasoara undeva in muntii Carpati din Romania (desi numai munti nu am vazut, ci doar niste dealuri impadurite). Un experiment scapat de sub control, un ser facut din niste orhidee menit sa stopeze un cancer la os al potetatului Murdoch, este injectat din greseala unui sarpe care devine un anaconda urias, capabil sa distruga totul in jurul sau. Mai departe, urmeaza groaza pe care acesta o raspandeste in jurul sau, in inima oamenilor aflati in preajma cu diferite interese: sa obtina serul sau sa il distruga, sa gaseasca urme arheologice stravechi din muntii Romaniei etc. Va exista o continuare? Sa speram ca nu.

Un film foarte prost realizat, populat de multi actori romani necunoscuti publicului larg, adusi se pare doar pentru umplutura: Calin Stanciu, Vasile Albinet, Razvan Gheorghiu, Anca-Ioana Andone etc. Pelicula nu mai ingrozeste, sarpele este vizibil facut pe computer cu ajutorului vreunui program insuficient de inteligent, imaginile sunt filmate intr-un registru de televiziune. Nerecomandat.

Nota 2/10
Jovi

Niciun comentariu: