duminică, 31 august 2008

Amy's Orgasm






Amy's Orgasm
In rolurile principale Julie Davis

Hahaha...un film vazut si nu imi mai amintesc despre ce a fost, prins in valtoarea vietii cotidiene. Doar ca a fost amuzant, in linia comediilor romantice normale, fara multe complicatii, dupa propria mea categorisire "un film pentru o dupa-amiaza de week-end, cand iti doresti sa uiti clipele grele de munca din timpul saptamanii".

Amy este o scriitoare de succes, specialista in carti despre cat de bine ii este femeii singura, descurcandu-se intr-o lume plina de barbati, dar fara ajutorul acestora si, mai mult, fara atasamentul si dragostea unei relatii. Si chiar fara pic de sex. Pare ca se simte bine, dar in adancul sufletului ei, la fiecare atingere involuntara, la fiecare apropiere, la fiecare constientizare a unei povesti de dragoste, sufera. Si normal, va izbucni.

Este chemata la o emisiune radio de catre un cunoscut misogin si afemeiat, cu care se cearta, se contrazice, se uraste, dar de care se indragosteste iremediabil. Obsesia de a trece peste principiile sale de viata si cu precadere ale celor inscrise in cartile sale, citite de femeile care urasc barbatii si care s-ar putea intoarce impotriva sa, doar afland.

Un film simplut, fara complicatii, fara mesaje. Doar amuzant, pe alocuri.

Nota 6/10
Jovi

Niciun comentariu: