miercuri, 19 august 2009

Acest blog se va muta!

Am decis cu ceva timp in urma, impreuna cu un prieten, sa incercam sa dezvoltam conceptul de blog si astfel sa ne mutam intr-o casa noua - www.filme-carti.ro.

In ianuarie 2008, Jovi deschidea acest blog-Jovimpresii, unul de impresii despre filme, carti si altele, care mi-au adus aprecieri, premii, prieteni, vizitatori, cititori. L-am sustinut, am pus suflet, chiar ma doare cumva ca el nu va mai fi.

Insa sper ca noul site/blog sa confirme asteptarile mele, dar mai ales ale dumneavoastra, cei care mi-ati apreciat de atatea ori gandurile si impresiile. Multumesc tuturor.

Ce fel de recenzii veti gasi pe www.filme-carti.ro?
-despre filme, punand accentul pe filmele de colectie, una din rubrici fiind cea de “1001 filme pe care trebuie sa le vezi intr-o viata”;
-despre carti si fenomenul cultural romanesc, recenzii obiective, exhaustive, gata a fi publicate si in presa scrisa. De asemenea, voi continua rubrica “Prin blogosfera culturala…” de aici.
-alte impresii despre orice, dar cu accentul pe ceea ce constituie obiectul acestui site-filme si carti.


Pornesc la un nou drum cu multa convingere, dar si emotie pentru ca vreau sa cititi numai lucruri de calitate, care sa va faca placere in continuare.

Multumesc,

Jovi

P.S. Sper ca cei care ma au in lista lor de bloguri sa aibe timpul necesar sa faca aceasta modificare...:)

2 comentarii:

Cinabru spunea...

Sa fie intr-un ceas bun. Sper ca nu te supara ca te-am mutat la Recomandate in blogroll, dar deja scrii de mai multe decat doar carti. Imi place cum arata blogul nou, imi placea si acesta. Si scrie, scrie pentru ca scrii bine si imi place sa te citesc.

Jovi Filme-cărți.ro spunea...

Multumesc mult.
Nu m-am suparat, nu as avea de ce...Sper sa reusesc in timp sa concentrez noul blog pe carti si cultura, in detrimentul filmelor, unde vreau sa ii pun pe colaboratori sa scrie mai mult. sa vedem ce va aduce timpul...