marți, 18 august 2009

Ashton Kutcher mai dezbracat ca niciodata in Playboy de L.A


Ashton Kutcher mai dezbracat ca niciodata in Playboy de L.A

Scene de-a dreptul incendiare vor constitui deliciul publicului feminin, care de vineri, 21 august, va avea ocazia sa-l admire pe Ashton Kutcher in intreaga lui splendoare, in comedia indecenta Playboy de L.A/ Spread, ce va putea fi urmarita in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO, Light Cinema, Cinema City Cluj, Timisoara si Bacau, Odeon Cineplex Cluj.

In regia lui David Mackenzie, Playboy de L.A. aduce in rolurile principale alaturi de Ashton Kutcher doua prezente feminine irezistibile: Anne Heche si Margarita Levieva.

Cu un corp de invidiat, Ashton Kutcher face fata tuturor provocarilor cu care se confrunta personajul sau Nikki, un mare Playboy de L.A.

In ceea ce priveste viata personala a actorului, dupa ce a atins numarul de un milion de cititori in reteaua sociala Twitter, Ashton Kutcher se pare ca a dezvoltat o pasiune pentru fotografierea posterioarelor celebre. El a postat in urma cu cateva luni pe profilul sau o poza cu Demi Moore in timp ce aceasta ii calca o camasa purtand numai o pereche de bikini. Intr-un interviu acordat unei reviste americane, Brad Pitt ii da o sugestie mai buna lui Ashton: “nu mi se pare o idee stralucita sa pui pe Internet poze cu fundul sotiei tale, mi se pare mai potrivit sa pui poze cu posterioarele sotiilor altor barbati!”.

Simpaticul actor american, Ashton Kutcher revine in Romania, de data aceasta pe marile ecrane in filmul Playboy de L.A., o comedie spumoasă care va putea fi vizionata din 21 august, in premiera in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO, Light Cinema, Cinema City Cluj, Timisoara si Bacau, Odeon Cineplex Cluj.

Un comentariu:

Carti Online spunea...

Un film foarte frumos :)