sâmbătă, 4 iulie 2009

Still Waiting...




Still Waiting...(2009)
Still Waiting...
Recitind recenzia la filmul "Waiting...", care a reprezentat prima parte, ma mir cum am putut da o nota asa de mare (6.5 la acel timp). Despre "Still Waiting..." nu pot spune ca este un film bun, fiind impregnat de obscenitati, scene de nudism, adolescenti frustrati si doua restaurante pline de oameni fara idei si fara conceptii de viata, luand totul usor, parca viata ar fi compusa numai din sex (nici macar romantios) si bani.

Actiunea se petrece tot in restaurantul Shenaniganz, dar acum apare si un altul, la doi pasi, numit Ta-Ta, la care ospataritele sunt imbracate in costume masurate in milimetri si la care principalul fel de mancare este salivatul dupa sanii si fundurile lor. La primul restaurant, au ramas chelnerii fara sens al vietii, bucatarii care se cred amuzanti si un manager care nu are nicio satisfactie in ceea ce intreprinde. Pentru el, atat viata personala (locuieste cu mama sa, nu e casatorit la cei peste 30 de ani pe care ii are), cat si cea profesionala (aspira de mai multi ani la postul de manager districtual) nu ii mai aduc niciun fel de multumire. Iar cand afla ca totul depinde de o seara in care trebuie sa faca 9000 de dolari, isi concentreaza intreaga energie pentru indeplinirea acestui plan, pentru o seara perfecta a restaurantului pe care il detine.

Eu unul nu as recomanda nimanui acest film sau acest gen de filme. Indiferent cat de mult incearca sa fie o comedie, se pare ca nu mai prinde la public faptul ca aluziile sexuale nu mai sunt aluzii, ci pur si simplu simularea groaznica a unor acte sexuale, fara pic de talent artistic (ce mult a trecut de la "When Harry Met Sally"), ca injuraturile sunt explicite, fara pic de respect pentru, pana la urma, niste colegi de serviciu. Raman doar formele frumoase feminine pe care le vedem printre mesele din restaurant si convingerea ca o fata/femeie ar fi dat o nota si mai mica.

Nota 3/10
Jovi

Niciun comentariu: