miercuri, 22 iulie 2009

Sacha Baron Cohen trece de la taranii din Glod, la Indiggo si ,,Dragostea din tei”





Dupa ce in 2006, prin intermediul lui Borat, ii aducea in centrul atentiei pe taranii din Glod, de aceasta data Sacha Baron Cohen le mentioneaza in noua sa comedie, BRUNO, pe fetele de la Indiggo si include pe spotul de promovare a filmului arhicunoscuta piesa a trupei O-Zone, ,,Dragostea din tei”.

Dublu castigator al Premiilor BAFTA, Sacha Baron Cohen nutreste un interes vizibil pentru Romania, pe care a tinut sa o includa si in noul sau film BRUNO, o socanta si extrem de amuzanta comedie, care din 31 iulie va avea premiera in cinematografele de la noi.

Conform spuselor actorului britanic Sacha Baron Cohen, BRUNO este cel mai important si greu de realizat proiect pe care l-a semnat pana in prezent. In timpul filmarilor la aceasta comedie extrema, Baron Cohen a fost arestat pentru ca a vrut sa distruga mai multe prezentari de moda, a stat imobilizat la pat din cauza unei teribile raceli si a avut o puternica reactie adversa la crema epilatoare folosita pentru a-i aduce cat mai multa autenticitate lui Bruno.

Noul personaj al actorului este incendiarul BRUNO, un fashion reporter gay care si-a propus sa ajunga ,,cel mai celebru austriac de la Hitler incoace”. Mult mai scandalos si obscen, de-a dreptul socant si incredibil de amuzant, BRUNO va avea premiera din 31 iulie in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cityplex, Starplex, in reteaua Cinema City din Cluj, Timisoara, Bacau si Iasi, precum si la Odeon Cineplex din Cluj.

Niciun comentariu: