luni, 3 august 2009

Film: Second Coming




Second Coming(2009)
Second Coming


Regia: Jose Zambrano Cassella

Actori: Ruben Aleman, Haley Boyle


Un subiect interesant-telepatia existenta intre gemenii aflati la mare distanta si un thriller foarte slab, care nu reuseste sa starneasca interesul prin aproape nimic: un buget mic, o actiune previzibila pe tot parcursul, actori necunoscuti (nu neaparat un defect, insa nu impresioneaza deloc).

Despartite de soarta, desi isi promisesera ca nu o vor face niciodata, gemenele Lora si Ashley simt inca orice durere, orice suferinta a celeilalte, chiar aflate la mare distanta. Astfel, cand Ashley moare in conditii suspecte, Lora viseaza acest lucru si se intoarce in orasul natal pentru a cauta indicii despre sora ei. Numai ca Ashley (sau cadavrul ei) nu este de gasit, iar Politia nu accepta sa o dea disparuta dupa doar o zi. In acel moment, Lora incepe propria ancheta pentru a descoperi criminalul, dar si cadavrul.

Nu stiu ce incearca sa fie acest film, thriller, drama, horror, psihologic, dar nu ii reuseste nici una dintre acestea. Nu avem nicio urma de suspans, pentru ca din prima clipa ni se arata adevaratul criminal, actiunea propriu-zisa urmarindu-l si pe el intr-un plan paralel. Mai multe nu am ce sa spun, decat sfatul sa nu cumva sa il alegeti nici macar din mormanul de filme proaste.

Nota 3/10
Jovi

Trailer:


Niciun comentariu: