duminică, 9 august 2009

Film: El laberinto del fauno


El laberinto del fauno(2006)
Labirintul lui Pan

Regia: Guillermo del Toro

Actori: Ivana Baquero, Maribel Verdu, Ariadna Gil, Sergi Lopez


Continuarea pe www.filme-carti.ro

5 comentarii:

Arana spunea...

Da, DA!! Intr-un singur loc trebuie sa te contrazic: filmul chiar e de 10 din 10! :) Ma bucur cand vad ca se scrie si se vorbeste despre filmul acesta, caci merita intr-adevar toate aprecierile.

L'emmerdeur spunea...

Cheia pentru mine a fost îmbinarea faptul istoric cu imaginaţia şi fantezia fetiţei. Mi-a plăcut.

Jovi Filme-cărți.ro spunea...

@Arana Am vazut asa de multe filme exceptionale in ultimul timp ca am inceput sa ma feresc sa le dau la toate 10. Dar poate ca ai dreptate...

@Bogdan Acelasi lucru cred si eu. Daca lipsea factorul istoric, poate era doar un fantasy oarecare sau doar unul peste medie.

Arana spunea...

Da, inteleg ca e greu sa dai 10, nici eu nu ma incumet prea usor. Evident, subiectivismul are un rol foarte important, de ex eu personal n-am simtit filmul imediat, ci am avut nevoie de o perioada destul de indelungata sa il cuprind. Decurs de cateva saptamani sau luni am fost efectiv acaparata de film si-mi reveneau mereu imagini din acesta, astfel incat dupa o indelungata "digestie" l-am trecut cu nota 10, intr-o zona a preferintelor personale desigur.

Jovi Filme-cărți.ro spunea...

Poate o sa il revad...
Asta e unul din defectele receziilor mele despre filme-vad prea multe, intr-un timp scurt deseori si nu am timp "sa le gandesc" ulterior. Si vin altele, si altele, unele care ma impresioneaza asa de mult la prima vizionare, incat le acord fara ezitare nota 10.