miercuri, 1 iulie 2009

Sacha Baron Cohen alias BRUNO l-a socat pe Conan O’Brien







Cu un numar de striptease absolut incendiar,

Sacha Baron Cohen alias BRUNO l-a socat pe Conan O’Brien


Cel mai recent personaj al extrem de controversatului comediant Sacha Baron Cohen, creatorul celebrului Borat, si-a marcat spectaculoasa revenire cu noul sau personaj, BRUNO, printr-un senzational numar de stripease executat in exclusivitate in cadrul emisiunii tv The Tonight Show with Conan O’Brien.

In interpretarea unui fashion reporter gay din Austria, Sacha Baron Cohen a socat déjà publicul prin aparitia sa controversata de la Premiile MTV, cand a putut fi admirat aterizand pe fata lui EMINEM, iar de curand a reusit sa-l lase cu gura cascata chiar si pe Conan O’Brien. Celebrul prezentator tv Conan O’Brien a asitat neputincios la un numar de striptease a la Bruno, in cadrul caruia Sasha Baron Cohen i-a dansat in poala si printr-o miscare aproape magica a reusit sa-l imobilizeze si sa-i prinda capul intre picioare, gazdei emisiunii tv.

Vizibil suprins de intreaga desfasurare a lucrurilor, O’Brien a asistat neputincios la miscarile pline de flexibilitate executate de Sasha Baron Cohen si care il vizau in mod direct, totul spre marele deliciu al publicului din platou.

Homosexual, dependent de moda si tratamente faciale, lipsit total de inhibitii sau autocenzura si auto-proclamat “cel mai celebru star austriac de la Hitler incoace”, Bruno promite sa ofere inca o doza de satira sociopolitica intr-o comedie scandaloasa.

Din 31 iulie, Sacha Baron Cohen revine in cinematografele din Romania cu o comedie socant de amuzanta: BRUNO.

Niciun comentariu: