sâmbătă, 30 mai 2009

Young People Fucking




Young People Fucking(2007)
Young People Fucking

Regia
Martin Gero
Avem de-a face cu un film canadian destul de explicit despre si cu sex, dar transpus in cinci povesti inedite, care cu greu isi pot gasi intruchiparea in realitatea vietilor noastre, insa nu imposibil. Fie ca este vorba de perversitate, de homosexuali sau de un maniac sexual in sensul adolescentin al cuvantului, povestile imaginate de regizorul Martin Gero par desprinse din cotidian, iar nuantele atipice sunt valoroase prin simpla punere a lor in scena unui film.

Cinci cupluri experimenteaza sexul, trecand prin cei sase pasi necesari: preludiul, jocul mangaierilor, sexul propriu-zis, interludiul, orgasmul si, in sfarsit, ceea ce se intampla dupa sex. Fiecare astfel de cuplu are o problema pe care nu o putem intalni in orice clipa si pe orice strada. Astfel, Andrew si Abby sunt ceea ce se numeste un cuplu perfect: casatoriti, cu slujbe bune, fara copii, ar trebui ca viata lor sa fie fericita, iar ei sa zburde prin lume in fiecare zi. Numai ca, in ziua in care el implineste o anumita varsta, isi dau seama ca viata lor sexuala a devenit monotona si aproape inexistenta, iar ea isi doreste schimbarea acestui lucru.

Matt si Kristen sunt cei mai buni prieteni, insa fiecare are o problema: ea nu a mai facut sex de trei saptamani si este foarte doritoare, iar el este un homosexual parasit de mult timp. Hotarasc ca trebuie sa faca sex impreuna, insa le este mai greu decat credeau. Ken este la prima intalnire cu simpatica Jamie, care pare foarte prostuta si dornica de o experienta senzuala. Pentru Ken nu este decat o provocare in plus, fiind cunoscut ca un seducator notoriu. Mia si Eric sunt un cuplu despartit in fapt, dar care, in pofida tuturor sfaturilor, se intalnesc din cand in cand pentru o partida de sex. In sfarsit, Gord si Inez sunt un cuplu de perversi. Ei il conving pe colegul lor de apartament Dave pentru un sex in trei, dar, in cele din urma, Gord doar va privi de la distanta ceea ce fac ceilalti doi, dand indicatii si sfarsind a fi gelos pe acestia.

Desi pare real, totusi sa spunem ca filmul nu este recomandat sub o anumita varsta (sa zicem, 16 ani), insa este educational cel putin din punct de vedere al sexualitatii, surprinde relatii de prietenie curioase, dar profunde, experiente inedite, dar dorite poate de fiecare dintre noi, imagineaza relatii bazate numai pe sex sau reluarea echilibrului unui cuplu prin experientarea unor lucruri considerate de majoritatea dintre noi ca perverse si inadmisibile.

Nota 6/10
Jovi

Un comentariu:

Anonim spunea...

Trailer+film+subtitrare
http://filme-gratis-2009.blogspot.com
Intra si vezi !