luni, 28 ianuarie 2008

Sione's Wedding




Sione's Wedding (2007)

Sione's Wedding


Regia

Chris Graham

In rolurile principale Fleur Saville, Oscar Kightley, Shimpal Lelisi

O comedie romantica a carei actiune se petrece in Noua Zeelanda (de altfel productie a acestei tari), despre patru prieteni pe cale sa implineasca 30 ani, dar ale caror obiceiuri si atitudini despre viata nu le depasesc pe ale unor adolescenti. Acestia strica orice petrecere, orice aniversare, orice nunta. Sunt o rusine pentru comunitatea in care traiesc.

De aceea, pentru urmatorul eveniment, nunta lui Sione (fratele unuia dintre cei patru) li se da un ultimatum: ori isi vor gasi fiecare o iubita cu care sa vina la petrecere, care sa ii struneasca, ori li se interzice accesul la aceasta. Cum petrecerile sunt viata lor, se intalnesc in fiecare zi pe terenul de baschet sau la un bar cu 50 de beri in fata, ca sa puna tara la cale si sa isi gaseasca prietene.

Daca vor reusi sau nu, veti afla daca aveti rabdare sa il urmariti. Eu unul l-am vazut in cateva zile. Un prim film vazut de mine care este realizat in Noua Zeelanda si care nu recomanda productiile din aceasta tara.

Un film plicitisitor, personaje deloc originale, cu doar cateva hohote de ras, putine pentru ceea ce se doreste-o comedie.

Nota 5/10
Jovi

Niciun comentariu: